Свържи се с мен: | info@obrazovatelniigri.com

Курсове

Начало » Курсове
Курсове2023-01-23T17:44:11+00:00

Онлайн курсове

по български език и математика

Много родители осъзнават нуждата от допълнителни учебни часове и индивидуална работа с децата, за постигане на по -добри учебни резултати. Понякога децата имат нужда от повече упражнения, за да усвоят даден учебен материал и това е много нормално. Друг път имат нужда от индивидуални разяснения и помощ , за да придобият повече увереност и самостоятелност , за да започнат да се справят сами с домашните си работи. А, понякога и самите родители имат желание децата им още от предучилищна възраст да се научат да четат или пишат, за да се чувстват по-подготвени при започване на първи клас. За това са създадени и онлайн курсовете , които Ви предлагам.

ОНЛАЙН КУРС „МОГА ДА ЧЕТА“

120 урока

ОНЛАЙН КУРС „МОГА ДА СМЯТАМ“

120 урока

ПОМОЩ ПРИ ПИСАНЕ НА ДОМАШНАТА РАБОТА

240 урока

Списък с онлайн курсове

Онлайн курсовете са насочени към деца в предучилищна възраст и ученици от първи до четвърти клас. Част от тях са безплатни и предоставят на учениците възможност да овладеят ключови умения и знания.

mathematics-course-icon

Математика

Course Overview
english-course-icon

Четене и писане

Course Overview
art-course-icon

Рисуване

Course Overview

Вашата оценка за образователните игри в сайта

5-stars-white

Учениците оценят с  5/5 звезди

ПРИНТИРАЙ

Работни листове

ПРИНТИРАЙ

Работни листове

Тук ще имате възможност да изберете, изтеглите и принтирате работни листове с упражнения и задачи за деца от  1-4 клас. Част от упражненията и задачите са подходящи и за деца от предучилищна възраст.

БЕЗПЛАТНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ИГРИ

играй и се учи

Аз съм Ивета Бонева и съм учител на ученици от първи до четвърти клас. В практиката си установих, че за децата писането на домашната работа, следвайки определено помагало не е най-доброто решение. Това унифициране на учениците не дава винаги очакваните резултати. Всяко дете имам свой темп на работа и  познания, върху които трябва да надграждаме. Има деца, които  се справят лесно с домашната работа и научават новите си уроци много по-бързо . Други обаче имат нужда от повече време и понякога , за да се постигнат по-добри резултати се самите упражнения и задачи бъдат модифицирани, по начин да бъдат по-разбираеми и достъпни за учениците. Целта е всички ученици да се справят с поставените задачи и да постигнат очакваните резултати.

Затова смятам, че използването на образователни игри в процеса на обучението е много полезно и ефективно. Образователните игри , който създавам се базират на учебния марериал. Стремя се за всеки урок да направя игри, чрез които всеки един ученик да придобива лесно нави знания, да се упражнява, да се забавлява докато учи.  В сайта ми ще откриете игри и уроци , чрез които надявам се всяко едно дете да успее да се справи с учебния материал неусетно.

Образователни игри за ученици 1 – 4 клас

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК  & МАТЕМАТИКА

Интерактивните образователни игри, които ще намерите в сайта ми, следват учебното съдържание за 1, 2, 3, 4 клас. Ще откриете и онлайн игри за писане на домашна работа по български език, литература и математика. Надявам се, чрез тях ученето и писането на домашна работа да се превърне в удоволствие за Вашите деца.

ПОВЕЧЕ
Go to Top